23 Αυγ 2019

Κατάθεση Προτάσεων για Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας

Κινούμενοι πάντα με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων, παρουσιάζουμε τις παρακάτω προτάσεις μας που αφορούν λειτουργίες υπηρεσιών ήτοι προβλήματα που απασχολούν περισσότερο το αστυνομικό προσωπικό, άλλα υπάρχουν εδώ και πιστεύουμε ότι επιλύονται χωρίς κόστος.


Οι προτάσεις μας:


       α) Δημιουργία ενιαίας φρουράς Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 69 του ΠΔ 141/1991, για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, του περιβάλλοντος χώρου και τον έλεγχο των εισερχόμενων ατόμων στο Αστυνομικό Μέγαρο, με προϊστάμενο κατώτερο αξιωματικό. Στη φρουρά θα υπάγονται η Κεντρική Πύλη, η Ανατολική Πύλη (πίσω σκοπιά), οι κάμερες - control room και η Υποδοχή. Το προσωπικό να είναι ενδιαφερόμενοι από όλες τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.
       β) Σύσταση επιτροπής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 70 του ΠΔ 141/1991 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, για την επανεξέταση της αναγκαιότητας μη διατήρησης ή μείωσης των μέτρων προστασίας της Εβραϊκής Συναγωγής και ταυτόχρονα αποδεσμεύοντας το προσωπικό των Τμημάτων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας, Κιλελέρ και της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας από τη φύλαξη της, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

* Σχετικά με την εν λόγω φύλαξη και η από 12/4/2018 ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας.