22 Αυγ 2019

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας την 31-5-2019


Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο για τα τρέχοντα θέματα, ήτοι νυχτερινά Δεκεμβρίου, εκλογική αποζημίωση και συνδικαλιστικές άδειες.


Τέθηκε προς έγκριση από τον πρόεδρο και εγκρίθηκε ομόφωνα, η τοποθέτηση ηλεκτρομαγνητικής κλειδαριάς στην είσοδο του κτιρίου της ΔΑ Λάρισας και αλλαγές λαμπτήρων στο εκκλησάκι, τα έξοδα των οποίων θα καλυφτούν από το Σωματείο.

Επίσης, πάρθηκαν ομόφωνες αποφάσεις για αιτήματα ενίσχυσης συναδέλφων και για έξοδα - κινήσεις του Σωματείου.
Στη συνέχεια επικεφαλής  της Δυναμικής Πρωτοβουλίας Λαρισαίων Αστυνομικών δήλωσε, την δυσαρέσκεια του  για την μη άμεση ενημέρωση ως προς την έκδοση ανακοινώσεων του Σωματείου και τη διαφωνία μας σχετικά  με την ανακοίνωση για τις σκοπιές στα τμήματα Αγιάς και Τυρνάβου, τεκμηριώνοντας την πρόταση μας για το εν λόγω θέμα (βλέπε αρχείο «Καταγγελία»). 
Επισημάνθηκε ότι συμφωνούμε με την τοποθέτηση της ανακοίνωσης του Σωματείου σχετικά με τα προβλήματα του ΠΕΡΣΕΑ και ότι η εβδομαδιαία υπηρεσία θα πρέπει επιτέλους να εκδίδεται όπως προβλέπεται!
Εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη προς τον κ. Σούκο  για τη Δωρεά του οχήματος ασφαλείας στο Α.Τ. Τεμπών, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την συμβολή του προεδρείου στην εν λόγω Δωρεά. 

Κατατέθηκαν :
- πρόταση για δημιουργία φρουράς Δ.Α. Λάρισας και την απεμπλοκή των Τμημάτων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας, Κιλελέρ και της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας από τη φύλαξη της  Εβραϊκής Συναγωγής (βλέπε αρχείο «Κατάθεση Προτάσεων για Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας»),
- πρόταση για την κανονική άδεια ενόψει βουλευτικών εκλογών (βλέπε αρχείο «Κανονική άδεια και Βουλευτικές Εκλογές»  και Ανακοίνωση της Ε.Α.Λ. και
- προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Σωματείου (βλέπε αρχείο «Κατάθεση αιτημάτων λειτουργίας του Σωματείου»).