31 Ιαν 2020

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας την 28-1-2020


Συνεδρίασε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας.

1. Από τον αντιπρόεδρο ενημερωθήκαμε:
α) για τις εργασίες του Γενικού Συμβούλιου της ΠΟΑΣΥ και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας αυτής.
β) για τη δωρεά χρηματικού ποσού από ιδιώτη στο ταμείο του σωματείου μας, με σκοπό την προμήθεια της Ε.Α.Λ. με βιβλιαράκια “τσέπης” (επανέκδοση) του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας τα οποία θα μοιραστούν στις υπηρεσίες της Δ.Α. Λάρισας.
γ) για την πραγματοποίηση του αποκριάτικου παιδικού πάρτυ της Ένωσης, την Παρασκευή 28/2 στον παιδότοπο Volta fun town, στο εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet.

2. Αποφασίστηκε ομόφωνα, έπειτα από σχετικό αίτημα του προεδρείου, η καταβολή των εξόδων μελών του Δ.Σ. που θα παραστούν σε εκδηλώσεις των σωματείων της περιφέρειας μας.

3. Συζητήθηκε η πρόταση μας σχετικά με το Ποσοστό συμμετοχής Κ.Υ.Υ.Α.Π./Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. και την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Ταμείου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, η οποία θα ωφελήσει σημαντικά όλους τους Ασφαλισμένους του Κ.Υ.Υ.Α.Π. στη Λάρισα. Αποφασίστηκε ομόφωνα η Ένωση να έρθει σε επικοινωνία τόσο με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, όσο και με το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., και να φέρει αυτούς σε επαφή, ώστε να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την υπογραφή αυτής.

4. Κατατέθηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα τα έσοδα της χοροεσπερίδας της Ένωσης.

5. Αποφασίστηκε ομόφωνα η οικονομική ενίσχυση συναδέλφου, έπειτα από σχετικό αίτημα.